Sněhulácký newsletter č. 30 – srpen 2022

 

CAMP HRADEC KRÁLOVÉ

WAKEPORT A KAŇUS

MČR 2022 TĚRLICKO

CAMP PAG 2023

TERMÍNY CAMPŮ 2022/2023

 

Milí fanoušci Sněhuláků,

tak jsme se konečně rozzávodili!!!! Na červencovém campu v Hradci Králové to ještě závodně moc nevypadalo, ale třetí závod Junior Wake Tour už měl na startu první Sněhulačku a MČR již bylo v duchu kolektivního závodění. Škoda, že se nám na MČR nepodařilo administrativně přihlásit více Sněhuláků ve spolupráci s Wake School, ale příští rok si to již pohlídáme lépe. Ještě nás čekají dva závody Junior Wake Tour a závěrečné klubové závody na Pasohlávkách opět společně s Wake School. No a zima se blíží, první snowboardové termíny již plánujeme, ale zatím vyčkáváme, co nám zase covid připraví za překvapení…. Také upozorňujeme na letní camp na Pagu, kde je nutno se přihlásit s velkým předstihem!

 

CAMP HRADEC KRÁLOVÉ

Již tradiční wake camp v tradičním termínu (poslední víkend v červenci) v Hradci Králové je vždy spojen s dalšími sportovními aktivitami – turistika, fotbálek, paddleboarding, plavání. Wake trénink proběhl ve čtvrtek a sobotu pod vedením coache Honzy. Jezdili i megacelebrity jako ELVIS a ÁJA a o skvělé crashe se nám postarali jako vždy Rumcajs a Lelda. Na campu je zajištěno luxusní ubytování v Hotelu Za vodou ve Dvoře Králové nedaleko ZOO, takže návštěva u zvířat z celého světa byla více než povinná. Termín na příští rok už je 27.-30.7.2023.

 

WAKEPORT A KAŇUS

Wakeport u Brandýsu nad Labem má vše, co je potřeba k wake životu – skvělé překážky, operátory vleku, lehátka, dobré jídlo na baru, půjčovnu, ale hlavně čisté WC!!! Na 55. campu 27.-28.8.2022 coach Honza připravoval hlavně naší malou/velkou závodníci Klárku na nedělní závod v rámci Junior Wake Tour. Ostatní měli program volnější, tak se víc slunili, než jezdili :-) V neděli měli Sněhuláci konečně zastoupení v závodě v rámci Junior Wake Tour, kde Klárka sbírala zkušenosti a obsadila v kategorii begginers konečné páté místo – bojovně jí to naladilo na MČR!!! Coach Honza na Wakeportu celkem intenzívně trénuje naše Sněhuláky a v září jej ještě můžete tréninkově vytěžit.

 

MČR 2022 TĚRLICKO

Závody MČR jsou vždy vrchol svazového celoročního úsilí a vrchol tréninkové píle riderů!!! Letos Sněhuláci spojili síly s Junior Wake School a měli v plánu nominovat 21 riderů – to se nakonec z různých administrativních důvodů nepovedlo (mnoho svazových dezinformací, svazový systém měl uzávěrku dva dny před závodem, otrávení rodiče, zrušená kategorie atd. atd.). Nakonec jelo tedy pouze 7 statečných!!!!

Organizačně jsou tyto závody na Těrlicku vždy skvěle připravené – od zázemí, přes registraci, spíkry, rozhodčí, operátory, sponzory až po vyhlášení vítězů a předání cen. Opravdu velký respekt!!!

Počasí vyšlo na jedničku a Sněhuláci bojovali. Musíme konstatovat, že díky malým závodním zkušenostem se všem lépe povedla kvalifikace než vlastní finálové závody, ale to se časem vylepší. Není kam spěchat :-)

A jak to pro Sněhuláky dopadlo?

4.  bramborové místo KLÁRKY U11 – škoda, že ve finále nezopakovala velký kicker

5.  místo JUSTÝNKY U11 – mávání za jízdy nejlepší v ČR

7.  místo LUĎE U14 – potenciál obrovský, příští rok bude finále

11.  místo LUKÁŠE U14 – první závod a rovnou MČR, zkušenosti velké

4.  místo AMÁLKA U18 – po kvalifikaci první, finále nervózní, ale nevadí, tady to to jednou cinkne

4.  místo LELDA Masters – nečekaná bramborová medaile (ze čtyř)

5.  místo RUMCAJS Vetrerans – bojoval, bojoval, ale gravitace je neúprosná

5.  místo RUMCAJS Wakeskate – premiéra Sněhuláků v této kategorii!!! VELKÁ POCHVALA!!!!

 

No, celkově spokojenost, bojovná nálada na příští MČR 2023 snad vydrží.

 

 

CAMP PAG 2023

Camp na Pagu byl náš nejlepší letní camp – český hotel BENI, kde nemusíte lámat chorvatštinu a dáte si plzěňské, 20 m k moři, polopenze ze zdravých a čerstvých jídel, beach volleyball, paddleboardy a wake areál na poloostrově Pag. Bohužel se ale musí hotel rezervovat s ročním předtihem, takže kdo plánuje moře na příští rok se Sněhulákama, je nejvyšší čas. K dnešku máme zarezervováno 9 dvoulůžáků, ale už to ubývá. Letos se nám na camp hlásili adepti dva dny před odjezdem a to opravdu není reálné. Takže plánujte, plánujte!!!!!

 

Snehuláci Zárubek | 2.-9.7.2023 WAKE KEMP PAG (zarubek.cz)

TERMÍNY 2022/2023

 

17.-18.9.2022 – Camp Pasohlávky

V sobotu se Sněhuláci zúčastní pátého závodu v rámci Junior Wake Tour, zabojují o body do celkového umístění Tour a v neděli nás čekají prestižní klubové závody s účastí coache HONZY a BOGIHO, našich bombarďaček U11 Justýny a Klárky, bude i LELDA, LUĎA, RUMCAJS, DEJV, MAŘENA a parta z WAKE SCHOOL. To bude velké zakončení letní sezóny!!!!!!!

Snehuláci Zárubek | 17.9.-18.9.-2022 Wakeboardové závody Pasohlávky (zarubek.cz)

Snowboardová sezóna už po nás pokukuje. Coach Honza je natěšený ze všech nejvíce!!!!!

26.-30.10.2022 - PITZTAL

Snehuláci Zárubek | 26.-30.10.2022 Pitztal (zarubek.cz)

Na tenhle camp se nejvíce těší Sněhulák DESMOND, který bydlí přímo pod ledovcem :-)

8.-11.12.2022 -PLANAI

Snehuláci Zárubek | 8.-11.12.2022 Superpak Planai (zarubek.cz)

Oblíbený penzion Savisalo, a dva skvělé snowparky – PLANAI a ABSOLUT PARK!!!!

13.-16.1.2023 – DOLNÍ MORAVA

Snehuláci Zárubek | 13.-16.1.2023 Dolní Morava (zarubek.cz)

Penzion Jiřinka beznadějně zaplněn Sněhuláky v počtu 43 ks!!!!!!!! Coach HONZA, rider DENISA a HAFÍK, megastar ELVIS a snowpark na Bukovce – snowboarding v ČR má grády…

 

 

Vše přehledně najdete na WWW.ZARUBEK.CZ/KEMPY

Sněhulácký zdarec - Libor Lelda Ch.  

www.snehulacizarubek.cz
Facebook @snehulacizarubek
Instagram #snehulacizarubek

Podívejte se také na náš VIdeoBLOG !

 

 Snehulaci logo

Top